Club Med Kemer Freestyle “Kasımda Aşk Başkadır...”



                                                   “Kasımda Aşk Başkadır...”

Club med kalitesini kanıtlamış standartlarını oturtmuş bir işletme olarak her zaman tercih sebebi olmuştur. Ormanın denizle kucaklaştığı muhteşem bir köşeye yerleşmiş olan club hem şehir ortamından uzakta hemde şehrin içerisinde olması ile ayrıca özeldir.
Dinamizmini hiç kaybetmeyen müşteri ve çalışan profili ile birbirini bütünleyen, gecelere akmanın anlam bulduğu. herkesle hemen kaynaşabildiğimiz capcanlı bir ortam.
Akşam üstü kızıllığı, muhteşem manzarası, gecenin her saati denize giren birilerinin olması,cıvıltının eksik olmadığı aynı zamanda dinginliği yaşayabileceğiniz, hazların doruklarda gezdiği gecelerin bitmediği bir ortam.

Kasım olmasına rağmen denize girmenin müthiş zevkli olması bizi inanılmaz mutlu etti.Akşam üstleri manzaranın keyfine doyum olmuyor. insan o anlar hiç bitmesin istiyor...
 

Odaların bazıları merkezden biraz uzak Bazıları denize çok yakın Tüm odaların manzarası güzel... 
      2012 de yapmış olduğum son ziyaretimin anılarımda kalmasını istemedim bu yazıyı bir başka sitede de paylaştım. Bilgi Paylaştıkça kıymetlenir.Ayrıca çok güzel fotoğraflarda çektim onlarıda bulunca paylaşmayı düşünüyorum iyi bir fotoğraf arşivine sahibim.
Okuyucu kardeş okumana sağlık.
Bilgiyle Kalın...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Lütfen Fikrinizi Paylaşın...